Spachtelputz in Haarlem

Als u uw wanden heeft laten stuken kunt u ervoor kiezen om ze te laten afwerken met spachtelputz. De stukadoors van De vakman hebben ruime ervaring met het aanbrengen van spachtelputz en zijn u daarom in de hele regio Haarlem graag van dienst. Met behulp van onze professionele gereedschappen zorgen wij ervoor dat uw wanden prachtig en geheel naar wens worden afgewerkt.

Waarom kiest u spachtelputz?

Spachtelputz is één van de meest gebruikte soorten sierpleister en in vele verschillende korreldiktes en kleuren verkrijgbaar. Hierdoor kunt u geheel naar wens de kleur en structuur op uw muur bepalen. Het mengsel van bindmiddel op basis van kunststof en marmerkorrels is gemakkelijk te bewerken en wordt in de meeste gevallen in één dunne laag aanbracht. Dankzij de stoot- en boenvastheid is spachtelputz niet alleen voor binnen, maar ook voor de buitenkant van woningen geschikt.

Veel mogelijkheden

Niet alleen voor spachtelputz aanbrengen schakelt u onze stukadoors in. Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw wand te laten afwerken met rustiekputz of granol. Deze soorten afwerkingen hebben op het eerst gezicht veel weg van spachtelputz, maar ze verschillen wel degelijk van elkaar. Rustiekputz heeft een iets grovere structuur dan spachtelputz en granol spant de kroon met een zeer grove structuur. Wij kunnen u verschillende voorbeelden laten zien en u, als u er zelf niet uitkomt, helpen met het maken van de juiste keuze. We zijn u in Haarlem en omstreken met plezier van dienst!