Sierpleister aanbrengen in Haarlem

Wilt u het raap- of pleisterwerk op uw muren laten afwerken met een mooie sierpleister? Dat is niet alleen een onderhoudsarme keuze waarbij kleine beschadigingen niet meteen te zien zijn. Het geeft ook een passende uitstraling aan uw woning. Bent u op zoek naar een vakman die sierpleister aanbrengen voor u kan verzorgen? In de regio Haarlem helpt De vakman u graag. We beschikken over uitgebreide expertise in het vak en die zetten we graag voor u in.

Mogelijkheden op het gebied van sierpleister

Op het gebied van sierpleisters bestaan er vandaag de dag veel verschillende opties. De bekendste soort is spachtelputz, een materiaal dat vooral bestaat uit witte marmerkorrels die gebroken zijn, en die in een kleur en dikte kunnen worden aangebracht die u wenst. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld kiezen voor granol of een rustiekputz. En heeft u weleens aan een metallic pleister gedacht? Dat is een nieuwe ontwikkeling, die van uw muur een echte eyecatcher maakt. We informeren u graag over de beste optie in uw woonsituatie!

Meer weten?

Twijfelt u over het type sierpleisterwerk dat u wilt laten aanbrengen? Of wilt u ons meteen inschakelen voor een stukadoorsklus? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op het telefoonnummer 023 - 799 08 17, of maak online een afspraak. In Haarlem en omstreken staan onze vakmannen voor u klaar!