Stucwerk in Haarlem

Wilt u de wanden en plafonds van uw woning mooi en strak laten afwerken? Dan kan stucwerk uitkomst bieden. Maar hoe weet u welk type stucwerk bij uw wensen en budget aansluit? Wij begrijpen als geen ander dat het voor u lastig kan zijn om keuzes op het gebied van stucen te maken. Gelukkig voorziet De vakman al jaren woningen, maar ook bedrijfspanden van prachtig stucwerk en kunnen wij u meer vertellen over de verschillende mogelijkheden.

Welk stucwerk past bij uw wensen?

Sausklaar of behangklaar stucwerk

Dit type stucwerk zorgt voor vlakke wanden. Na het aanbrengen van de dunne laag pleister kunnen de wanden als perfecte ondergrond dienen voor het aanbrengen van een mooi behang of kleurrijke verflaag.

Sierpleister

Dit soort stucwerk is niet alleen sterk, maar ook nog eens makkelijk in onderhoud. Daarnaast kan deze vorm van stucwerk in de naar u gewenste kleur aangebracht worden en zijn er vele mogelijkheden op het gebied van structuren. Kortom, een prachtige decoratieve afwerking van uw muur.

Schuurwerk

Schuurwerk wordt veel gebruikt in vochtige ruimtes, zoals de keuken of badkamer. De licht korrelige structuur zorgt samen met de decoratieve cirkelvormen voor een unieke en speelse uitstraling.

Maar niet alleen voor het saus- of behangklaar maken van uw wanden en het aanbrengen van sierpleister of schuurwerk zit u bij ons goed. Bij ons kunt u ook terecht voor:

  • raapwerk;
  • buitengevelstukwerk;
  • sierlijsten en ornamenten;
  • amsterdamse plinten.

Afspraak maken voor stucen?

Heeft u na het lezen van de verschillende mogelijkheden een keuze kunnen maken en wilt u ons inschakelen voor het aanbrengen van stucwerk? Of twijfelt u nog en wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij streven naar de tevredenheid van onze klanten en zijn u graag van dienst in de hele regio Haarlem.